CHP Nazilli İlçe Örgütünde sabah saatlerinde 11 yönetim kurulu üyesi istifalarını sunması üzerine Serkan Sevim yönetimi düştü. Yaşanan bu gelişme sonrası CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır yaşanan süreci değerlendirdi. Bazen fikir ayrılıkları olduğunu ifade eden Başkan Çankır, yeni atanacak yönetimle mücadeleye devam edeceklerini belirtti. 
Çankır, “Sabahleyin Nazilli İlçe örgütü yönetici arkadaşlarımız 2/3 istifalarını ilettiler. Bu durum karşısında partimizin tüzüğü gereği yapılacak gayet açık. Yeni bir atama yapıp, komisyon atayıp, o komisyonla Nazilli İlçe Örgütümüz çalışmalarına devam edecek. Herkes müsterih olsun. CHP’nin kadroları içinde bir takım karar almayla ilgili fikir ayrılıkları ile ilgili bu tür istifalar zaman zaman olur. İstifa eden arkadaşlarımın hiçbirinin partiden istifası söz konusu değil. Partiye bağlılıkları devam ediyor. Bunlar olabilecek şeyler. Önümüzdeki kısa bir süreçte Nazilli İlçe Örgütüne gerekli atamalar yapılır. Örgütümüzde görevine devam eder. Mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. 
“TEK GÜNDEM CHP’NİN İKTİDARA GELMESİ”
Çankır, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bizim gündemimiz esnaf, çiftçimizin içinde bulunduğu ağır portre. Nazilli İlçe Örgütümüz de üzerine düşen bu görevi CHP’nin görevlerini hakkaniyetle bu güne kadar yerine getirdi. Bu günden sonra hemen atamanın arkasından görevlerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Gerek Nazilli İlçe Örgütü gerek Aydın İl Başkanlığı gerekse CHP’nin bütün kadrolarının önündeki tek gündem CHP’nin halkımızla kol kola girerek iktidara gelmesi ve Türkiye’nin içinde bulunduğu bu hukuk sistemindeki çarpıklıklar, ekonomik sistemdeki bozulma, pandemi sürecinde başlayan ve öncesinden gelen ekonomik buhranla ilgili çözüm arayışları… CHP örgütlerinin gündeminde bunlar var. Bunlarla mücadelemize devam edeceğiz. Partilerin içinde böyle şeyler olur. Yolumuza devam edeceğiz.”