Başkan Kıvrak  Topçam Madran Su Tesisi’nde  çalışmaları yerinde inceledi
Başkan Kıvrak Topçam Madran Su Tesisi’nde çalışmaları yerinde inceledi
İçeriği Görüntüle

Görev yaptığı dönemde cezaevindeki mahkûmlara usulsüz şekilde rapor verdiğine yönelik iddialar üzerine konuşan Dr. Gümüş, suçlamaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.
Hakkındaki şikayet üzerine ifadesine başvurulduğunu söyleyen Gümüş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bu iddialar tamamen asılsızdır. Şikâyet üzerine benim ifademe başvuruldu, ben de gerekli açıklamaları yaptım. Bu tür iddiaları şiddetle reddediyorum. Yıllarca Aydın’a hem yönetici olarak hem de doktor olarak alnımın akıyla hizmet ettim. Beni şaibeli göstermek ve itibarsızlaştırmak isteyenler bunu başaramayacak. Yargı süreci işliyor ve gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır" dedi.
İddiaların kendisini hedef aldığını söyleyen Dr. Gümüş, konuyla ilgili iddia sahipleri hakkında yasal süreç başlatacaklarını da ifade etti.