Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Süper Lig’de heyecan yeniden başlıyor. 2022 FİFA Dünya Kupası Grup Eleme maçları nedeniyle birçok profesyonel ligde olduğu gibi Süper Lig’e de ara verilmişti. Dünya Kupası Grup Eleme maçlarında ilk etabın tamamlanmasının ardından futbolseverler gözünü yeniden lig maçlarına çevirdi. 30 haftası geride kalan Süper Lig’de son maç 21 Mart’ta oynanan Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşması olmuştu. Büyük heyecana sahne olan maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Bu maçtan sonra araya giren Süper Lig’de 31. hafta heyecanı ise 3 Nisan Cumartesi günü Kayserispor ile Göztepe arasındaki maç ile başlayacak.

SÜPER LİG 31. HAFTA FİKSTÜRÜ

03.03.2021

HES KABLO KAYSERİSPOR – GÖZTEPE A.Ş

ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş – FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş

ATAKAŞ HATAYSPOR – GALATASARAY

04.04.2021

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR – İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR

MKE ANKARAGÜCÜ – FRAPORT- TAV ANTALYASPOR

AYTEMİZ ALANYASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK – YENİ MALATYASPOR

KASIMPAŞA A.Ş – YENİ MALATYASPOR

05.04.2021

FENERBAHÇE A.Ş – YUKATEL DENİZLİSPOR

MİLLİLEDEN 3 MAÇTA 7 PUAN

2022 FİFA Dünya Kupası Elemeleri’nde G Grubunda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız ise grubunun ilk üç maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Karadağ, Norveç, Hollanda, Letonya ve Cebelitarık ile G Grubunda yer alan milliler 3 maçta 7 puan topladı. A Milliler ilk iki maçından galibiyetle ayrılmayı başardı. Grupta önce Hollanda’yı 4-2 ardından deplasmanda İsveç’i 3- 0’la geçti. Grubun 3’üncü maçında Letonya ile karşı karşıya gelen A Milli Takım etkili oyununa rağmen sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.