Bu sezon büyük heyecana sahne olan Süper Lig’i zirvede tamamlayarak şampiyon olan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda da kupayı kaldırmayı başardı ancak koronavirüs salgını dolayısıyla kutlamalar yapılamadı. Bu nedenle, Aydın Beşiktaşlılar Derneği 1 Temmuz’da normalleşmeyle birlikte kutlama gecesi düzenleyeceğini duyurdu. Hasmahal’de düzenlenecek gecede, taraftarlar şampiyonluğun tadını çıkaracak. 
Taraftarları düzenlenecek geceye davet eden Aydın Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Cerit, “Omuz omuza coşmayı, marşlarımızı haykırmayı, doyasıya eğlenmeyi çok özledik. Çifte kupalı Şampiyon takımın taraftarı olarak bunu sonuna kadar hak ettik. Yasakların kalktığı ilk gün, şampiyonluk coşkusunu yaşamak için bir araya geliyoruz” dedi.
Geceye katılmak isteyenlerin biletlerini Kartal Yuvası Aydın’dan temin edebileceği belirtildi. 
ŞAMPİYONLUK KUPALARI 29 HAZİRAN’DA AYDIN’A GELİYOR 
Ayrıca, siyah-beyazlı kulübün kazandığı çifte kupa 29 Haziran Salı günü Aydın’da taraftarlarla buluşacak.  Organizasyon kapsamında 29 Haziran Salı günü iki kupa da Efeler’deki Kartal Yuvası’nda sergilenecek. Aydın’daki Beşiktaş taraftarı da kupaları görme ve fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacak. Kartal Yuvası işletmecisi Bahri Kumral, tüm taraftarları saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında çifte kupayı ziyaret etmeye beklediklerini dile getirdi.