İZMİR (AA) - MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu ve İl Başkanı Veysel Şahin ile partisinin Torbalı ilçe teşkilatınca düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

MHP İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tamer Osmanağaoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, partilerinin milletin ve devletin hizmetinde, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin emrinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Alparslan Türkeş'in izinde mücadelesini sürdüren bir hareket olduğunu söyledi.

Tek gayelerinin devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyet'in ilelebet payidar kalması olduğunu kaydeden Osmanağaoğlu, "Parti olarak bütün kadrolarımızla Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda ihanete karşı amansız bir savaş veriyoruz. Hainlerin korkulu rüyasıyız. Dün olduğu gibi bugün de bölücülerin ve her türlü ihanet şebekesinin uykularını kaçırmaya devam ediyoruz. Onlara rahat yüzü göstermemek için ant içtik. Yeminimizden bir adım bile dönmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Türkiye'nin büyük hedeflerle 2023'e koştuğunu, bu yürüyüşte en büyük destek ve katkının MHP’den geldiğini söyledi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de ülkücülerin liderleri Devlet Bahçeli'nin emrinde ve teşkilatın çatısı altında bulunduğunu söyledi.

Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin katıldığı programda istişarenin ardından Torbalı esnafı ziyaret edildi.