Bugün sabah mesai saatinin başlamasının ardından Ticaret Sicil İşlemleri bölümüne gelen esnaf ve sanayiciler, karşılarında kapalı bir bölüm ve görev başında olması gereken personellerin bulunmadığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
Mesai saatleri içerisinde Ticaret Sicil İşlemleri bölümünde hiçbir personelin bulunmaması nedeniyle işlemler gerçekleştirilemezken, esnaf ve sanayicilerin bekleyişi sürdü. Ticaret Sicil İşlemleri’nin kapalı olması nedeniyle işlemlerini tamamlayamayan esnaf ve sanayiciler mağduriyet yaşadı.
ESNAF VE SANAYİCİ ÖFKELİ
Konuyla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmazken, odaya gelen bir vatandaş yetkiliyle yaptığı görüşmede kendisine, “Personeller raporlu, pazartesi günü işe başlayacak” şeklinde bilgi verildiğini ifade etti.
Ticaret Sicil İşlemleri’nde şartlar ne olursa olsun en az bir personelin mutlaka bulunarak hizmet vermesi gerektiğini belirten esnaf ve sanayiciler, yaşanan duruma tepki gösterdi.




