Nazilli’de Ahmet Şensan Düğün Salonu önündeki İnci Yaşam’ın satış ofisi olarak kullanılan bina, firma tarafından 2019 yılında belediyeye devredildi. İlçe belediyesinin 3 Eylül 2019 tarihindeki oturumunda da yerin kan merkezi olarak kullanılması amacıyla Kızılay’a verilmesi kararlaştırıldı. Ancak aradan iki yıl geçmesine rağmen verilen söz çeşitli sebeplerle yerine getirilemedi. 
İnsan yaşamında hayati bir görev yapan Kan Merkezi’nin belediye meydanında seyyar araçta kan alımı yapabildiğini ancak modern ve sağlıklı bir bina istediklerini ifade eden Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay, “Ben Kan Merkezi yapmaktan vazgeçtim” diyerek sürecin iki yıldır sonuçlanamamasına tepki gösterdi. 
“BELEDİYE BAŞKANI BAZI SİYASİLERİ AŞAMADI”
Konuyla ilgili açıklama yapan Günay, “Belediye Başkanımız aslında iyi arkadaşımız ama bazı kişileri aşamadı. Bazı siyasilerin Kızılay’a tepkisi var. Biz, yardım ederken, kan verirken, kan alırken veya maddi yardım yaparken insanların siyasi görüşüne dinine, diline, ırkına bakmıyoruz. Kan herkese lazım. Ben bir sürü insana kan temin ettim. Hatta ben bir sürü insana plazma temin ettim. Kimsenin de hangi partiden olduğunu bilmem. Kan almayı, kan vermeyi biz seçmiyoruz” dedi.
“BENİM GÜCÜM BU KADAR”
Günay, sözlerini şöyle sürdürdü:
Hastanede ameliyat olacak olan hastaya doktor, ‘hastaneye git Kızılay’a kan ver’ diyor. Neden diyor? Eskiden demiyordu bunu. Pandemiden sonra çok büyük kan sıkıntısı var. Herkesin Kızılay’a yardımcı olması lazım. Herkes kan verecek ki hayat kurtarılacak. Onun için Belediye Başkanımız bazı siyasileri aşamadığını düşünüyorum. Artık yapacak bir şey yok, benim gücüm bu kadar. Sabit bir yere ihtiyacımız var. Neden ihtiyacımız var? Kan veren insan bir 15 dakika dinlenmesi lazım. Ama seyyar arabada bu mümkün olmuyor. Bu nedenle öğleden sonra kan alınmaya başlanıyor. Yerimiz yok. Yer olmayınca ne olacak? Yazın sıcağında, kışın yağmurunda vatandaş kan verirken biraz da rahat etmesi lazım. Oturacak yer yok.  Kan herkese ihtiyaç.