Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, ziyarete dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Dün itibariyle ilk etkinliğimizi 10 Kasım gibi anlamlı bir günde Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı olarak gerçekleştirdik. Gönlü bizimle olan, destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Geçen hafta ifade ettiğimiz gibi ilk ziyaretimizi Anıtkabir’e gerçekleştirdik. 10 Kasım günü de Atamızı ve şehitlerimizi unutmayarak bunu perçinledik. Her şey Kuşadası’nda Türk milliyetçilerini harekete geçirecek şekilde planladığımız şekilde ilerliyor.

Dün itibariyle yetki belgemiz elimize ulaştı. Kurucu ilçe yönetimimizi çok yakında açıklayacağız. Parti binamızın tadilatı devam ediyor, binamızı yakın zamanda açacağız.

Kuşadası’nda üye kayıtlarına yarın itibariyle başlayacağız. Partimizin kapıları Atatürk’ü seven, Türk milletine gönülden bağlı tüm hemşerilerimize sonuna kadar açıktır. Bizim yolumuz her zamanki gibi Türk milliyetçiliği ve bu duruşu muhafaza ederek milli varlik düşmanlarıyla Atatürk, Türkeş, Atsız gibi eğilmeden, bükülmeden mücadele etmek olacaktır. Bu uğurda çarpan gönüllere de selam olsun.

Mücadele derken Türk milletini dört koldan saran Mülteci krizine karşı, Büyük Dava Adamı Zafer Partisi Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın başlattığı "Ülkemde mülteci istemiyorum", imza kampanyasını, TBMM ye verilmek üzere kapı kapı dolaşarak yarın Kuşadası’nda başlatıyoruz.

Yolumuz uzun ve çetin. Bizim yolumuz dikenli. Bu yola ayağını seven gelmesin. Yolumuz açık olsun.