16 yaşındaki öz kızı C.K.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Salih K.’nın davasında flaş bir gelişme yaşandı. Yapılan DNA testi sonucu, çocuğun baba Salih K.’dan değil, küçük kızın ağabeyi Mustafa K.’den olduğu tespit edildi. 

(İSMAİL ÖRS- ÖZEL HABER) Olay, Çine'ye bağlı Bedirler Mahallesinde 2019 yılı Haziran ayında yaşandı. 
O tarihten bir süre önce, ailesiyle birlikte Çine ilçe merkezine taşınan 16 yaşındaki C.K.'nın karnının büyüdüğünü fark eden akrabaları, küçük kızı durumundan şüphelenerek hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontrolde C.K.'nın 7 aylık hamile olduğu belirlendi. Durumun polise bildirilmesi üzerine, ekipler çalışma başlattı.  
Küçük kızın ifadeleri üzerine, babası Salih K. çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan tutuklandı. Salih K. suçunu itiraf ederken, anne D.K. de tecavüzü doğruladı.
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın ardından Aydın 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bu süreçte devlet koruması altına alınan 16 yaşındaki C.K., doğum yaptı. 
ÇOCUK BABADAN DEĞİL AĞABEYİNDENMİŞ
Aydın 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava dosyasına ulaşan DNA testine göre, doğan çocuğun babasının Salih K. olmadığı belirlendi. 
Küçük kız ifadelerinde, ağabeyi Mustafa K. tarafından da istismar edildiğini söyledi.
Mahkeme kararıyla yapılan DNA testi sonucu, olay tarihinde kendisi de 18 yaşından küçük olan Mustafa K.’nin doğan çocuğun biyolojik babası olduğu belirlendi. 
Başlatılan soruşturma kapsamında, Mustafa K. tutuklandı. Mustafa K. hakkında açılan dava, Salih K. hakkında açılan dava ile birleştirildi.
Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden yargılamanın son duruşmasında, daha önce atanan vasinin değiştirilmesi için karar alındı.
Baba Salih K. ve tecavüzle suçlanan Mustafa K. ile olayı bilmesine rağmen gizlemekle suçlanan mahalle muhtarı B.A.’nın yargılanmasına önümüzdeki günlerde devam edilecek.