İncirliova’da Muhtarlar Günü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve kaymakamlık daire amirleri katılırken Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman dışında hiçbir siyasi parti temsilcisinin katılmaması dikkat çekti. 
Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende, İncirliova Muhtarlar Derneği Başkanı Mukadder Yüksel, bir konuşma yaptı. Muhtar Yüksel; "Devletimizin en küçük yapı taşı olmasına rağmen en önemli kurumu olan, tabanda halk ile iç içe yaşayan, acılarına ve sevinçlerine ortak olan tüm muhtarlarımızın günü kutlu olsun" diye konuştu.
“EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ”
Törenin ardından, Cumhuriyet Parkı’nda muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Kaya, “Vatandaşlarımıza hizmet götürme yolunda en yakın çalışma arkadaşlarımız olan demokrasimizin temel taşları kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar Gününü kutluyorum, Biz büyük bir aileyiz, muhtarlarımızla her zaman daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
TÖRENE KATILAN TEK SİYASİ PARTİ CHP OLDU
Törende muhtarları yalnız bırakmayan CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, “İnsanlarımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için gece gündüz demeden çalışan demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun, çalışmalarında başarı ve kolaylık diliyorum” dedi.