Didim'de Deniz Patlıcanı avcılığının bölgedeki sorunlarını konuşmak için toplantı düzenlendi. Toplantıya telekonferansla katılan AK Parti MKYK üyesi, Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Karada Su Ürünleri Tesisleri ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi’nin Bakanlığımızca iptal edildiğini ve şuan için herhangi bir çalışma yapılmadığını” açıkladı. 

Didim'de Deniz Patlıcanı avcılığına ilişkin toplantı düzenlendi. Toplantıda, bölgenin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya telekonferans yöntemiyle katılan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim'de tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Projesi durdurulduğunu açıkladı. 

Yapılan toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı şu ifadeleri kullandı: 

"Didim’de yapılan Deniz Patlıcanı avcılığının bölgemizdeki sorunlarını konuşmak adına Cumhur İttifakı olarak Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüzden Daire Başkanımız Sayın Melih Er, İlçe Kaymakamımız Sayın Halil Avşar,CHP Aydın Milletvekili Sayın Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı Sayın Ahmet Deniz Atabay, STK’lar ve Siyasi Parti Temsilcileri ile bir araya geldik.  
Burada konuyla alakalı her zaman söylediğimiz gibi “İlçemizin yararına olan neyse o!” vurgusunu yineledik. Toplantıya telekonferans yöntemiyle katılan MKYK Üyemiz, Aydın Milletvekilimiz Sayın Metin Yavuz “karada Su Ürünleri Tesisleri ve Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi’nin Bakanlığımızca iptal edildiğini ve şuan için herhangi bir çalışma yapılmadığını” açıkladı. 
Dün ne söylediysek bugün de onu söylüyoruz. Didim için en iyisi ne olacaksa, onu yapmak gayretiyle uğraşıyoruz. Bir sorun varsa bunu taşkınla, halkı galeyana getirmekle değil; oturup konuşmakla çözmeliyiz. Biz Didim için üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Darısı, derdi “Didim” değil “Prim” olanların başına diyoruz".