Aydın’da defalarca tecavüz edip hamile bıraktığı öz kızı H.K’dan (20) çocuk sahibi olduğu ileri sürülen E.K. hakkında iddianame hazırlandı. H.K.’nin 22 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor.
(ÖZEL HABER - İSMAİL ÖRS) Olay, Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi’nde meydana geldi.  İddiaya göre, Ercan K., geçen Ağustos’ta kızının kaybolduğu iddiasıyla jandarmaya başvurmuş, kamuoyunda da ‘kızını arayan baba’ olarak gündeme gelmişti. 
KARDEŞİ KAÇINCA ORTAYA ÇIKTI
Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, evden kaçan Ö.K. bulundu. Babasının kendisine şiddet uyguladığını ileri süren genç kız, evden bu nedenle kaçtığını ileri sürdü. Ö.K.’nin ablası H.K. da babası tarafından cinsel istismara uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında Ercan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
E.K. hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı. 
H.K.’nin Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki ifadesinde anlattığı kan donduran olaylar, iddianamede yer aldı. 
UYKU İLACI İLE UYUTTU
İddianameye göre, H.K. babası tarafından ilk kez 2017 yılının Ağustos ayında sözlü tacize uğradı. Kızını “Bu olanlar aramızda kalacak. Sen bunu kimseye söylemeyeceksin” diyerek tehdit eden Ercan K., bir süre sonra H.K.’yi uyku ilacı ile bayıltıp cinsel istismarda bulundu.
HAMİLE KALDIĞINI 6 AY SONRA ANLADI
Yaşanan olaydan aylar sonra karnı şişen H.K, hamile olduğunu fark etti. Genç kız, bir süre sonra doğum yaptı. 2 yaşına giren çocuğun yapılan DNA testinde, Ercan K.’den olduğu tespit edildi.
H.K., doğum yaptıktan sonra da babası tarafından 3-4 kez tecavüze uğradığını söyledi. 
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sapık babanın nitelikli cinsel saldırı suçundan 22 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
Sanık, önümüzdeki günlerde Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.