Partisinin Didim İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Özmen, “ Bilindiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın kabine toplantısı sonrasında yeni bir anayasa, sivil bir anayasa çıkışı hepimizi sevindirdi.Dün de MHP Lideri Sayın Bahçeli bu sürece destek verdi.Cumhur ittifakı öncülüğünde destek vermek isteyen her siyasi parti grubu ile yeni bir sürecin içerisinde olacağız. Bu sivil anayasa sürecinin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bizler 17 ilçemizin, İl kongremizi ve Kadın Kollarımızın Kongrelerini büyük bir coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. Kongre sürecini İl Gençlik Kollarımızın 5 Şubat Cuma günü gerçekleştireceğimiz kongresi ile tamamlayacağız. Bundan sonra önümüz bahar, Ramazan ayında ve sonrasında yaz aylarının planlamasını yapıyoruz. Mecliste de yoğun bir gündem var. Cumhur İttifakı ve AK Parti milletimiz için çalışmaya devam ediyor. Bizler de 2023 hedeflerimize doğru, güçlü ve kararlı adımlarla ilerlemeye ve de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen konuşmaların ardından AK Parti Siyaset Akademisini başarıyla tamamlayan ilçe başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticilerine İl Başkanı Ömer Özmen tarafından belgeleri verildi. Başarı sertifikalarının teslimi esnasında konuşan Özmen “Programların teşkilatlarımızın yürüttüğü siyasi çalışmalara güç katacağına inanıyor, sertifikalarını alan tüm arkadaşları kutluyorum, siyaset hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Partisinin Didim İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında AK Parti Didim İlçe Başkanı Sn Maşallah Subaşı ve değerli teşkilat mensupları ile birlikte Didim 75.Yıl Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ŞAHİN Bey’i ve ardından kıymetli Didim esnaflarını ziyaret eden Özmen ; Mehmet Şahin Bey’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, kıymetli Didim esnaflarına hayırlı işler dileyip, kendilerine hayırlı bol kazançlar kazanmaları temennilerinde bulundu.

“ Her kapıyı çalıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz.”

Didim ziyareti sonrasında Efeler ilçesine gelen Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, Köprülü Mahalle Başkanı Duriye Güngör ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Köprülü mahallesi esnaflarına ziyarette bulundu.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler sonrasında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN;

“ Bizler AK Parti kadroları olarak her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk, olmaya da devam edeceğiz. Her kapıyı çalıyor, gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bugün de esnaflarımızı ziyaret ederek hoş sohbetleri eşliğinde misafirleri olduk. AK Parti teşkilatları olarak Milletvekilinden İl Başkanına, Mahalle Başkanından Sandık Kurulu Üyesine kadar tüm kademeleriyle hemşerilerimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmenin, sevinçleriyle mutlu olmanın gayreti içerisindeyiz. Bir yandan da Aydın’ımızın sorunlarını takip edip, daha fazla neler yapabiliriz diyerek çalışmalarımızı yürütmekteyiz “ dedi.