AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Hatice İrik’i ikna ederek istifasını geri çektirdi. İrik, sosyal medya hesabı üzerinden istifasını geri çektiğini açıkladı.

İncirliova Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Hatice İrik son meclis oturumunda alınan kararlar sonrası görevinden istifa etmişti. İrik’in istifası AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek tarafından uygun görülmeyerek geri çektirildi.

İrik yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlçemiz, partimiz ve milletimize hizmet etme düsturu ile çıkmış olduğumuz bu yolda, gayret ve azimle tüm teşkilatımızla birlikte omuz omuza inandığımız bu yolda yürüyeceğiz. İstifamı ilçe başkanımız sayın Hüseyin Celbek‘in takdiri ile geri çekmiş bulunmaktayım. Bu zorlu süreçte destek olan siz değerli Cumhur İttifakına gönül vermiş dostlarıma teşekkür ederim. Bu hareketin hangi kademesinde olursa olsun görev yapmak, büyük bir şereftir, onurdur. Rabbim bizleri bu yolda muvaffak eylesin inşallah. Bu zorlu süreçte bana destek olan vekillerime, il ve ilçe yönetimime, gerek telefonla arayarak gerekse işyerime gelerek desteğini esirgemeyen dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim".