Efeler Belediyesi’nin Temmuz ayı 2’nci toplantısında görüşülen, salgınla mücadelede aralıksız çalışan personele ikramiye verilmesi hususu, meclis üyelerinden geçerli oyu alarak kabul edildi. Bu kapsamda Başkan Atay, Covid-19 salgını ile mücadelede gösterdikleri fiili çalışma ve katkıları nedeniyle; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Mezarlık İşleri Müdürlüğü personeline, 1.000,00 TL (Bin TL) tutarında İkramiye ödemesi yapacak.

İŞÇİ BAYRAMI’NDA SÖZ VERMİŞTİ, SÖZÜNÜ TUTTU

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde görevinin başında olan işçileri ziyaret etmiş, işçilerin bayramlarını kutlayarak, ikramiye müjdesi vermişti. Temmuz ayı 2’nci meclis toplantısında ise söz konusu karar meclisten geçti. “Hepimiz birlikte üreteceğiz ve bunu da hakça paylaşacağız” diyen Başkan Atay, asli görevlerinin yanında salgınla mücadelede olağanüstü gayret gösteren çalışanlara teşekkür etti.

HİÇBİR ÇALIŞANI İŞTEN ÇIKARMADI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, koronavirüsün ülkede görüldüğü ilk aylarda da başarılı çalışma yürüten personele ikramiye vermişti. Ayrıca Atay’ın pandemi döneminde hiçbir Efeler Belediyesi çalışanını işten çıkarmaması ve ücretsiz izne göndermemesi de Efeler halkının takdirini toplamıştı.