Aydın’ın Yenipazar ilçesinde zihinsel engelli olduğu öğrenilen evli bir kadına yönelik c-insel i-stismar iddiası üzerine başlatılan soruşturmada 5 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, ilçede geçen hafta ortaya çıkan olay, aynı mahallede yaşayan bir vatandaşın şikayeti üzerine gündeme geldi. Şikayetin ardından harekete geçen ekipler, olayla bağlantılı olduğu öne sürülen M.U., İ.S., Ş.İ., S.D. ve E.S.’yi gözaltına aldı.

5 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Aydın’da otobüsten milyonluk kaçak incir çıktı
Aydın’da otobüsten milyonluk kaçak incir çıktı
İçeriği Görüntüle

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLİYOR

Kamuoyunda tepkiye neden olan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Kolluk kuvvetlerinin, iddiaların tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalarını genişlettiği, başka kişilerin de olaya karışıp karışmadığının araştırıldığı belirtildi.