TÜFAD Aydın Şubesi, bu yıl da geleneğini sürdürerek başarılı antrenörleri ödüllendirdi. Efeler ilçesinde bulunan Aymira Otel’de düzenlenen ödül törenine, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, Efeler Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Mithat Yıldırım, Aydın Amatör Spor Kulüpleri ve Federasyonu (ASKF) Başkanı Kasım Payza, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkan Vekili Ahmet Oğuz Yılmaz, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Naci Eriş, Saha Komiserleri Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Kurşunel, Spor Sağlıkçıları Derneği Aydın Şube Başkanı Deniz Yaylı, ASKF Yönetim Kurulu Serdar Küçük, çok sayıda antrenör katıldı.
“ANTRENÖRLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Yemekli düzenlenen programda, geçen günlerde TÜFAD Aydın Şube Başkanlığı’na seçilen Osman Aktar, “Değerli başkanımız Tevfik Ata Tekin, özel sebeplerinden dolayı görevinden istifa etti. Ama başkanımız bizim yanımızda olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Her şeyden önce kalbimizle bir dostumuz, meslektaşımız, abimiz, büyüğümüz olarak bizimle birlikte hareket etmeye kesinlikle devam edecektir. Bundan şüphem yok. Bize yol gösterdi, biz de abilerimizin gösterdiği yoldan antrenörlük mesleğimizde devam edeceğiz. Tevfik hocamızın bıraktığı yüksek çıtayı daha yukarılara taşımaya sürdüreceğiz. Bana bu görevi layık gören yönetim kurulu arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Antrenörlerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.
Törende TÜFAD Aydın’ın yeni başkanı Osman Aktar, görevi bırakan eski başkan Tevfik Ata Tekin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket hediye etti. Eski başkan Tekin de Aktar ve yönetimini tebrik etti.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende protokol üyeleri, geçen sezonun başarılı antrenörlerine plaket takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
TÜFAD’dan başarılı antrenörlere ödül
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi, geçen yılın başarılı antrenörlerini plaketle ödüllendirdi.
Yorumlar





