AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak adayı olarak görev verdiği andan itibaren Ümmet Akın ile kol kola Aydın’ın geleceği için mücadeleye hazır olduğunu söyledi.

AK Parti ve MHP arasındaki ittifak görüşmeleri sonucunda, Aydın’da AK Parti’nin adayı ile seçimlere gidileceği açıklandı.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak adayı olarak görev verdiği andan itibaren; Aydın Büyükşehir Belediye başkanlığı için 2 yıl önce adaylığını açıklayan ve bu süreçte çalışmalarını sürdüren MHP’li Ümmet Akın ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu ifade etti.

Ümmet Akın’ın seçim çalışmaları kapsamında önemli projeler ortaya koyduğunu dile getiren Eşin, “Sayın Ümmet Akın ile bu süreçte önemli bir emek verdi. İttifakın öngörüsünde önemli olan ülkenin değerleri. Önemli olan Aydın’ın değerleri. Değerle içerisinde Ümmet Akın’ın olduğuna, mutlaka Cumhur İttifakı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli önem vermiştir. Lakin önemli olan ülkenin ve Aydın’ın geleceği. Bu geleceğin ve içinde mutlaka Ümmet Akın Başkan vardır. AK Parti’nin adaylık sürecinde biz olduğumuzda ya da olacak şahsiyetlerle beraber kol kola olacağız. Zira o süreçte kendileri olsaydı aynı şekilde biz de onore olduk ve onore edeceğiz. Fikirlerinden faydalanarak yanımızda göreceğimiz ve çalışacağımız bir başkanımız. Siyasi anlamda bir değerimiz. Aydınımızın bir değeridir. Bu şahsi değeri vermek bize düşmez. Aydınımız bu değeri vermiş ve verecektir. Germencik’te yaptığı hizmetler bellidir. Germencik ve Aydın ile ilgili tüm hissiyat ve duygularını zaten paylaşacaktır. Biz de paylaşması için bize adaylık verildiğinde yanında olacağız ve yanımızda olmasını her zaman temenni ediyoruz. Cumhur İttifakı’nda hep birlikte hareket edeceğiz. Değerli ülküdaş kardeşlerimle, değerli Aydınlı vatandaşlarımızla el ele kol kola yürüyeceğiz. Rabbim hepimiz için, ülkemiz için, Aydınımız için hayırlara vesile olmasını nasip etsin. Yerel seçimlerin gönlümüzde yatan aslan değil, ülkemiz için gönüllerde oluşan ruhu yaşayıp, yaşatabilmeyi nasip etsin” dedi.