İncirliova Belediyesi Başkanı Aytekin Kaya, Bartın Üniversitesi'nden öğretim görevlisi ve kamu maliyesi uzmanı Ender Yeğen'i başkan yardımcısı olarak atadı. Atamanın, İncirliova Belediyesi'nin ekonomik anlamdaki yapısının düzenlenmesi için yapıldığı öğrenildi.

İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti’li Aytekin Kaya, belediye başkan yardımcısı sayısını 3’e çıkardı. Mehmet Güler ve Hülya Erginer’in ardından Başkan Kaya, Bartın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ender Yeğen'i başkan yardımcısı olarak atadı. Yaptığı atama ile ilgili İncirliova Belediye Meclisi’ne bilgi veren Başkan Kaya, "Ender Bey üniversitede hoca. Kendisi donanımlı ve iyi bir hoca. İçeride sıkıntı büyük. Bu yüzden işleri iyi bilen birisini almamız lazımdı ve aldık. Şu anda üç belediye başkan yardımcımız var" ifadelerini kullandı.

HEM ÖĞRETİM ÜYESİ HEM DE KAMU MALİYESİ UZMANI


Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan ve yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi'nde muhasebe finans bilim dalında yapan Bartın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ender Yeğen, akademik alanda Avrupa Birliği projeleri, devlet muhasebesi, kamu maliyesi, teşvik ve yatırımlar ile ilgili konularda çalışmalar yaptı.