MHP’li Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma İYİ Parti’den de tepki geldi. Karacasu Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, Erikmen’i sert sözlerle eleştirdi.  

MHP’li Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen, sosyal medya hesabından, “At ile eşeği çiftleştirirsen katır doğar, CHP ve HDP’yi birleştirdiler Ekrem doğdu. Ebesi de Meral” ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada yapılan bu paylaşıma çok sayıda kişiden tepki gelirken, İYİ Parti Karacasu Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt da Erikmen’i sert ifadelerle eleştirdi.

Kurt, “Bozdoğanlı Zafer Altıntaş adlı şahsın ve ardından Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen’in sosyal medya sayfasından kendilerine yakışır ahlaksız, seviyesiz, hadsiz paylaşımından dolayı kendilerini kınıyor, bu tür edepsiz siyasi üslubu kendilerine onlarca katıyla iade ediyoruz” dedi.

“DEMOKRASİ HAZMETME KÜLTÜRÜDÜR”

Nail Kurt’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında Millet İttifakı, hukuk ve demokrasi kuralları içinde onurlu bir seçim süreci yürütmüş ve nihayetinde Millet İttifakı’nın adayı milletin teveccühüne mazhar olmuş ve seçimi kazanmıştır. Milli irade tecelli etmiştir. Milletin seçtiğine herkes saygı duymak mecburiyetindedir. Demokrasi siz kazandığınızda güzel, kaybettiğinizde kötü olmamalıdır. Demokrasi aynı zamanda bir hazmetme kültürüdür.

“HUKUKEN GEREĞİNİ YAPARIZ”

Seçim kampanyası döneminde milletimizi kutuplaştırmama adına siyasi üslubumuzu Türk milletinin asaletine uygun bir seviyede tuttuk. Ancak, bu tarzımız Genel  Başkanımıza kadar dil uzatan edepsizlerin, ahlaksızların, çukur siyaseti yapanların bu tavrını hoş göreceğimiz anlamına gelmeyecektir. Hukuken gereğini de yaparız.

“SİNSİ VE HAİN BİR TUTUM”

Kelimelere dökülen çirkinlik insanların iç dünyasını ve karakter zafiyetini yansıtır. Meydanlarda söz söyleme becerisi olmayanların, heybesi ve beyni boş olanların izlediği bu dil, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine yönelik sinsi ve hain bir tutumdur.

“GEREĞİ YAPILMALI”

Türk milletinin ahlaki değerlerinden bihaber, fitne fesat dışında topluma vereceği hiçbir şeyi olmayan Mehmet Erikmen’le ilgili Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal’a gereğini yapması konusunda çağrıda bulunuyoruz.”

   (NAİL KURT) 

  (MEHMET ERİKMEN'İN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI)