CHP Parti Meclisi'nde yapılan oylamada Kuşadası Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Günel'in belirlenmesinin ardından, CHP'li aday adayı Evrim Karakoz açıklama yaptı. Karakoz, "Partimizin Kuşadası Belediye Başkan Adaylığına layık görülen Günel’in en yüksek oyu alabilmesi için elimden gelen desteği vereceğim" dedi.

CHP Parti Meclisi toplantısında 4 ilçenin daha Belediye Başkan Adayları kesinleşti. Kuşadası'nda Ömer Günel'in adaylığının kesinleşmesi üzerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı olan Evrim Karakoz, örnek bir açıklama yaptı. 

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak siyaset yaptığını, son 5 yılda Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev aldığını hatırlatan Karakoz, "Yerel seçim sürecinde ise bilgi ve birikimi çok sevdiğim Kuşadası ilçemiz adına kullanabilmek için belediye başkan aday adayı oldum. Bu onurlu göreve benim gibi pek çok arkadaşımız daha talip oldu;katkı sundu. Bugün partimizin üst kurulları son kararını vererek, Avukat Ömer Günel arkadaşımızı aday olarak açıkladı. Sayın Günel’i tebrik ediyorum" dedi.

"GÜN CHP İKTİDARI İÇİN ÇALIŞMA GÜNÜDÜR"

CHP'nin ve Ömer Günel'in kazanması için çaba sarfedeceğinin altını çizen Karakoz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İyi bilinmesini isterim ki; partimizin Kuşadası Belediye Başkan Adaylığına layık görülen Günel’in en yüksek oyu alabilmesi için elimden gelen desteği vereceğim. Tüm Cumhuriyet Halk Partilileri de Günel’in çevresinde buluşmaya ve desteğe davet ediyorum. Gün birlik günüdür, gün CHP iktidarı için çalışma günüdür. Saygılarımla."