CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in küfürlü paylaşımları her çevreden büyük tepki toplarken, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Mersin’i savunmaya geçti. Özemir küfürü asla onaylamadığını belirtse de, “Ne var yani, sizler de kullanıyorsunuz bunu. Bütün erkekler kullanıyor bunu. Polat bey kendini çok güzel ifade edebilen, düzgün bir insan” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’lilere ve kadınlara yönelik sosyal paylaşım sitesinde ağır küfürlü paylaşımlar yapan CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e tepkiler çığ gibi büyürken, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, tartışma yaratacak yeni sözler sarf etti.

Aydın Kulis’in sorularını yanıtlayan Özdemir, “Kesinlikle ben küfürü onaylamıyorum. Bu kim olursa olsun. .İnsanlar küfürsüz de düşüncelerini ifade edebilir” dedi.

“NE VAR YANİ…”

Polat Bora Mersin’in sözlerini nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz Ayşe Özdemir, “Ne var yani, sizler de kullanıyorsunuz bunu. Bütün erkekler kullanıyor bunu. Polat bey mi kullanıyor sadece?” ifadelerini kullandı.

Efeler İlçe Başkanının kadınlara yönelik sözleri nedeniyle parti içerisinde bir girişimlerinin olup olmayacağını sorduğumuz Özdemir,  “Hayır. Ne girişimi olacak yani? Niye yani, ne girişimi olmasını istiyorsunuz? Sadece onaylamıyoruz” demekle yetindi.

“POLAT BEY KENDİNİ DÜZGÜN İFADE EDEBİLEN BİR İNSAN”

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, bu konudaki soruların Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yöneltilmesini, gerekli açıklamayı kendisinin yapacağını söyledi. Mersin’in düzgün bir insan olduğunu savunan Özdemir, “Polat Bey kendini çok güzel ifade edebilen, düzgün bir insan. Mutlaka bunun açıklamasını kendisi yapacaktır. Ben bu konuda herhangi bir şey söylemek istemiyor” dedi.