AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mustafa Savaş kardeşimizi Aydın'a, Aydın'ı da Mustafa Savaş kardeşimize emanet ediyoruz” demişti. Bu konuda Erdoğan’a söz veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, “Bizlere emanetiniz olan Aydın'ı, hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’ı kendisine emanet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Bizlere emanetiniz olan Aydın'ı, hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diyerek söz verdi.

Aydın için başarı sözü veren Mustafa Savaş, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanım, bizlere emanetiniz olan Aydın'ı, hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacak, milletimize, memleketimize ve devletimize olan borcumuzu ödemenin gayretiyle mücadele vereceğiz. Buna söz veriyoruz. Bütün dava arkadaşlarımızla, Milliyetçi Hareket Partisi'nin saygıdeğer teşkilat mensuplarıyla ve aziz milletimizle birlikte 31 Mart akşamı Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ve bütün ilçe belediyelerimizin temsil hakkını Cumhur İttifakı olarak kazanacağımıza inanıyor, bu inançla sizlere saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.”