AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, Ankara Kızılcahamam’da devam etmekte olan İstişare ve Değerlendirme toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan’a Aydın’ın sorunlarını iletti. Çıldır Havaalanı görüşmelerin ana gündem maddesi oldu. AYTO'nun hazırladığı 'Çıldır Havalimanı Raporu' Bakan Turhan'a teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Milletvekili Rıza Posacı; "Milletvekili arkadaşlarımızla  29. İstişare ve Değerlendirme Kampı vesilesiyle bulunduğumuz Kızılcahamam’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan ile Aydın'a yapılacak projeler ile ilgili toplantı yaptık" dedi. 

Konuyla ilgili bir açıklamada AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'den geldi.  Aydın Ticaret Odası’nın fizibilite çalışması sonucu hazırladığı dosyayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanına sunan Erim, Çıldır Havaalanı’nın faaliyete geçirilmesi için ısrarcı olduklarını dile getirdi. Aydın-Denizli Otoyolu’nun 1 ay içinde yeniden ihaleye çıkacağını belirten Erim yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, "Çamlık Demiryolu Tüneli, şehir hastanesi çalışmalarına devlet imkanlarıyla başlanacak. Adliye Sarayı’nın projesi yapılıyor. Yaz aylarına kadar tamamlanıp 2020 bitmeden temelini atmak istiyoruz. Nazilli’de Beydağ-Ödemiş ve Köşk-Ödemiş Söke-Bağarası yolları yapılacak” dedi.