Aydın’da gözler, yerel seçimler için bugün 14 ilin daha adayını açıklayacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi. Erdoğan’ın, gün içinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüşeceği ve bu görüşmede Aydın için kararını vereceği tahmin ediliyor. Görüşmenin ardından Aydın adayının İstanbul dahil son 7 il arasında açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yerel seçimler için 14 ilin adayını daha açıklayacak. Ancak, bu illerin arasında Aydın’ın bulunmadığı öğrenildi.

Erdoğan’ın gün içinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile görüşeceği ve bu görüşmede Aydın için kararını vereceği tahmin ediliyor.

MHP’YE BIRAKILACAK İDDİASI

Aydın, dün gece önemli bir iddiayla çalkanmıştı. İddiaya göre, Aydın MHP’ye bırakılacak ve AK Parti aday çıkarmayacaktı. Ancak, AK Parti Milletvekilleri bu kararı kabul etmedi ve Aydın’dan aday çıkarmak istedi. Sürecin ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi. AK Parti’nin Aydın adayının kim olacağı konusunda son kararı Erdoğan verecek.

SON 7 İL ARASINDA AÇIKLANACAK

AK Parti’de kararın verilmesinin ardından, Aydın adayının İstanbul dahil son 7 il arasında açıklanması bekleniyor.