MHP Nazilli Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Haluk Alıcık ilk açıklamasını yaptı. Alıcık, "Allah'ın izniyle çıraklık ve kalfalık dönemimizin ardından ustalık dönemimizi de hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yeniden Nazilli Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaptı. Alıcık açıklamasında, "Öncelikle Genel Başkanımız Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Kolalı Depboylu hanımefendi , Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Beyefendi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Başkanlıkları, İl ve İlçe Ocak Başkanlıkları ile kıymetli yol arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Yüreğimizi ortaya koyarak çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan, desteklerini her zaman yanında hissettiğimiz ve dualarını eksik etmeyen tüm Nazilli'li annelerimizi, babalarımızı, kardeşlerimizi ve evlatlarımızı tüm kalbimle kucaklıyorum. Allah'ın izniyle çıraklık ve kalfalık dönemimizin ardından ustalık dönemimizi de hep birlikte yaşayacağız. Nazillimize kazandırdığımız projelerimizi bu dönemde katlayarak hizmet etme gayretinde olacağız. Biz 10 yıldır ustalık dönemine hazırlanıyoruz. Seçim günü geldiğinde 10 yıldır olduğu gibi halkımızla zaferimizi kutlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteğini ve duasını esirgemeyen herkese can-ı gönülden sevgimi teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.