Epimedyumlu macun, ilaç değil bitkisel gıda takviyesidir. Epimedium bitkisinin etkisini destekleyen bazı bitkiler ve çiçek balıyla karşımından elde edilen tamamen doğal bir üründür. 18-65 yaş aralığndaki hem erkek hem de kadınlar tarafından kullanılabilir. Epimedium, afrodizyak etkisi nedeniyle binlerce yıldır Çin ve Orta Asya ülkelerinde, son 200 yıldır da ülkemiz ve Avrupa ülkelerinde yetiştiriciliği yapan güzel görünümlü bir bitkidir. Güzel görüntüsü nedeniyle süs bitkisi olarak da kullanılması oldukça yaygındır. Anlaşıldığı üzere epimedyumlu macuna asıl etkisini yani afrodizyak olma özelliğini veren bitki Epimedium'dur.

NE İŞE YARAR

Bitkisel gıda takviyesi ürünlerin hastalık adı veya endikasyon belirtilerek tanıtılmaları yasak olduğundan bu haberde epimedyumlu macun ne işe yarar ve faydaları nelerdir gibi konularda bilgi veremiyoruz ancak bitkisel ürün satışı yapan aktar mağazaları ve internet sitelerinde kuvvet macunu adıyla satışı en çok yapılan ürünün epimedyumlu macun olduğunu bilmenizi isteriz.

NASIL KULLANILIR

Epimedyumlu macun için uzmanlar tarafından tavsiye edilen kullanım miktarı ve zamanlaması şu şekildedir: aktiviteden 1 saat önce 1 kaşığı. Macun yeterince etkili olduğundan daha fazla tüketilmesine hiç gerek yoktur. Fazla miktarda tüketildiğinde baş ağrısı ve yüksek tansiyon sorunlarına yol açabileceğinden tavsiye edilen miktarda kullanılması oldukça önemlidir. Ayrıca alkollü içeceklerle birlikte tüketilmesi de tavsiye edilmemektedir.

KİMLER KULLANAMAZ

Epimedyumlu macunun içeriğinde çiçek balı bulunduğundan ve kan basıncını yükseltip dolaşımı hızlandırma özellikleri olduğundan şeker, tansiyon ve kalp hastalarının doktorlarına danışmadan kullanmaları sakıncalıdır. Yine aynı şekilde hamile ve emzirme döneminde olan kadınlar da doktor kontrolünde kullanmalıdırlar.

EN İYİ MARKA HANGİSİDİR

Epimedyumlu macun kullanan erkekler ve kadınlar tarafından en çok tercih edilen markanın Epimedium Force olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. İnternet siteleri ve forum sayfalarına yorum bırakan kullanıcılar içeriğinin tamanen doğal olduğu için hiçbir yan etki göstermemesi ve diğer markalara oranla etkisinin çok daha uzun sürmesi nedeniyle Epimedium Force markasını tercih ettiklerini dile getiriyorlar.

NASIL SATIN ALINIR

Epimedium Force marka epimedyumlu macun satın almak için epimediumforce.com sitesindeki sipariş formunu doldurabileceğiniz gibi 0507 312 312 0 numarasını da günün her saati arayabilirsiniz. Ürünün teslim edilme süresi tahmini 2-6 gündür ancak taşıma aşamasında hiçbir sorunla karşılaşılmadan en kısa sürede elinize geçmesi için bildirdiğiniz teslimat bilgilerinizin eksiksiz ve hatasız olması gereklidir. Epimedyumlu macun ödemesi yapmak için de önünüzdeki seçenekler ya ürünü kargo yetkilisinden teslim alırken nakit olarak ya da kredi kartınızla yaparsınız ya da firmanın banka hesabına transfer edersiniz. Epimedyumlu macunu dünyanın her yerinden sipariş verebileceğinizi de unutmayın ancak yurt dışı satışlarında kapıda ödeme imkanı yoktur ve sadece kargo ücreti olarak firmalar 55-60$ arası ek ücretler talep etmekteler.