Koçarlı Belediyesi personeli Ahmet İçli ile Adnan Menderes Sulama Birliği personeli Cansel Kaplan nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin Adnan Menderes Kent Ormanı’nda gerçekleşen nişan töreninde yüzüklerini Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan taktı. Genç çifte mutluluklar dileyerek tebrik eden Başkan Kaplan, “Allah tamamına erdirsin” temennisinde bulundu.

Süleyman ve Nazire İçli’nin oğlu Ahmet ile Yeşim ve Nurettin Kaplan’ın kızı Cansel’in nişan törenine, dost ve yakınlarının yanı sıra Koçarlı Belediyesi ile Adnan Menderes Sulama Birliği personeli de katıldı. Genç çiftin nişan yüzüğü kurdelelerini kestikten sonra konuşan Başkan Kaplan, “Anlamlı ve duygu yüklü bir nişan töreninde daha aile büyüğü olarak nişan yüzüklerini takmak bize nasip oldu. Yeğenim Cansel’e ve personelimiz Ahmet İçli’ye evlilik yolunda mutluluklar diliyor ve tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Nişan yüzüklerinin kesilmesinin ardından kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dost ve yakınlarına teşekkür eden genç çift, davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.