Dizinin başrolünde ekranların sevilen oyuncusu Görkem Sevindik yer alıyor. Kırmızı Kamyon dizisinin senaristliğini ise Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahadır Kaya yapıyor. Yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya bulunuyor.
KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NEYİ ANLATIYOR?
Kendisini insanlara kurtarmaya adamış olan İtfaiye başçavuşu Uğur, ne yazık ki bunu ailesi için yapamamıştır. Bir gece çıkan yangında alevlerin arasında kalan karısını yangından çıkaramamıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini kaybeden Uğur, kızı Ömrüm’ü de kaybetti. Ömrüm, annesinin ailesinin yanına yerleştirilir. Uğur’un bir zamanlar en yakın dostu olan Cem, omuz omuza birçok hayat kurtardıkları dostuna artık düşman olmuştur. Kız kardeşinin ölümüne Uğur’un sebep olduğunu düşünmektedir ve bir hukuk mücadelesi başlatır.
Çıkan bir yangına müdahale eden Uğur ve arkadaşları başarı elde ederler ve içeride ölümü bekleyen çocukları kurtaran Uğur, daha sonra söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl öncesine döner. Karısının ölümüne neden olan yangına dair ip ucuna ulaşmıştır. Uğur, kundak çetesinin başına kadar uzanacak bu yolda ilk adımını atar.
Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm’ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir. Mahkemece atanan adli psikolog Yonca, Uğur’un savaşına tanıklık ederken, büyük kararı etkileyecek en önemli kişi olacaktır.
KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta Çarşamba günleri saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.