Ege Bölgesi'nde 40 yıldır faaliyette bulunan Yavuzlar İnşaat'ın sosyal sorumluluk projeleri aralıksız sürüyor. İnşaat sektöründeki projeleriyle olduğu kadar eğitime verdikleri destekle de öne çıkan Söke firması, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Dalama'da bulunan bir okulun tadilat işlerini gerçekleştirdiler. 

Yavuzlar İnşaat A.Ş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında tadilat sorunu bulunan okulları destekleme kararı aldı. Proje kapmasında Dalama 100.Yıl İlkokul/Ortaokul'unun tadilat işleri tamamlandı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçerek Efeler’e bağlı okulların ihtiyaç listesini talep ettiklerini söyleyen Yavuzlar İnşaat Kurumsal İletişim Sorumlusu Kadriye Seyrek,  Dalama İlköğretim Okulu Müdürü Rıdvan Güleç ile görüşerek 24 Ekim Perşembe günü okullarında ziyaret edip  tadilat tespiti yaptıklarını belirtti. Seyret yaptığı açıklamada, "Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına rağmen eksiklik bulunan okullara ilişkin listeyi Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden talep ettik. Listede yer alan Dalama 100.Yıl İlköğretim-Ortaokulu müdürü Rıdvan Güleç ile iletişime geçtik. Eksiklikleri tespit ettikten sonra hemen okula Yavuzlar İnşaat Mylife City Satış Ofisi çalışanları ve Yavuzlar İnşaat personelleri İle  giderek, sınıfların boyanması işlemine başladık" dedi. 
 


EN ÖNCE ATATÜRK BÜSTÜ

Atatürk büstünün ölçelerini de alarak tadilata büsten başladıklarını belirtlen Seyrek, "Şirket politikamız gereği tek seferlik yardım yerine belirli aralıklarla ihtiyacı olan okullarımıza sosyol sorumluluk kapsamında yardımlara devam edeceğiz" dedi.

Dalama 100.Yıl Okul Müdürü Rıdvan Güleç'de Yavuzlar İnşaat yetkililerine ve çalışanlarına Dalama İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve halkı adına şirketimize teşekkürlerini ileterek herkese örnek olması dileğinde bulundu. 

Okul Aile Birliği Başkanı Serap Özen ise, "Yavuzlar İnşaat’ın Efeler’in en uzak mahallesi olan Dalama'ya  gelerek böyle bir faaliyette bulunmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, çocuklarının fiziki şartları daha iyi bir okulda eğitim göreceklerinin mutluluğu içerisinde olduklarını" ifade etti.