Buharkent'te Buharkent Organize Sanayi Bölgesi'ne dev yatırım geliyor. Tekirdağ merkezli Türkiye'nin en büyük süt üretim tesisine  Kaanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yatırım kararı aldı. Kaanlar A.Ş. ile Buharkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi arasında 40 bin metrekarelik alan için sözleşme imzalandı. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol yatırımı sosyal medya hesabından duyurdu. Aydın’da üretilen süt Aydın’da işlenecek, çiftçinin ve köylünün kalkınması sağlanacak diyen Erol, "Buharkent’imize, Aydın’ımıza, çiftçimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Tekirdağ’da şu an Türkiye’nin en büyük süt üretim tesisine sahip Kaanlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Buharkent Organize Sanayi Bölgesinde yatırım kararı aldı. Kendilerine yer tahsisi gerçekleştirip, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman KAAN’a tahsis belgelerini teslim ettik.
Kaanlar Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından tesis edilecek Aydın’ın en büyük, Ülkemizin ise en büyüklerinden olacak süt işleme tesisi ve kurulacak yem fabrikasıyla Buharkent Organize Sanayi Bölgesi, sağlayacağı istihdam yanında tarımsal kalkınmayı da temin edecek. Aydın’da üretilen süt Aydın’da işlenecek, çiftçinin ve köylünün kalkınması sağlanacak.
Bir şehre, yatırımcının gelmesinde, şehrin kalkınmasında Belediyenin ve Belediye Başkanının katkısının ve etkisinin en güzel örneği Buharkent Organize Sanayi Bölgesi ve Buharkent Belediyesidir.
Buharkent’imize, Aydın’ımıza, çiftçimize hayırlı ve uğurlu olsun"