CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, AK Parti’ye çok sert sözlerle yüklendi. İktidarın bir taraftan FETÖ ile mücadele ederken bir taraftan da FETÖ borsası kurduğunu ifade eden Tezcan, “Şimdi millet bize güvensin diyorsunuz. Ya bu millet size neden güvensin?” dedi. 
CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan, TBMM’de yaptığı konuşmada iktidara ‘FETÖ borsası’ eleştirisinde bulundu. “FETÖ’yle mücadele dediniz FETÖ Borsası kurdunuz” diyen Tezcan,  “Limoncu FETÖ’cü, portakalcı FETÖ’cü, yumurtacı FETÖ’cü, FETÖ Borsasından hisse senedi alabilecek parası olan milyarder turizmci muteber şahsiyet sizin nezdinizde. Yarattığınız tablo bu. Böyle bir Türkiye yarattınız. Saray’ın avukatları da FETÖ Borsasının spekülatörleri olmuşlar” ifadelerini kullandı. 

“DEVLETE PARSEL PARSEL SATTINIZ”
Türkiye’de FETÖ ile mücadele edilirken bir yandan yeni cemaatlerin oluştuğunu söyleyen Tezcan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Paralel devletle mücadele dediniz, yeni paralel devletler ve cemaatler yarattınız. Hastane gidin, Adliye koridorlarına gidin, Emniyet koridorlarına gidin, İç İşleri Bakanlığı koridorlarına gidin, devletin koridorlarını cemaatçiler parsellemiş. Ya Hak Yolcular, ya Menzilciler, ya bir başkası bu devleti parsel parsel yeni cemaatlere sattınız. Getirdiğiniz tablo bu. Şimdi ‘millet bize güvensin’ diyorsunuz. Ya bu millet size neden güvensin. Milli irade dediniz, İstanbul’da kaybettiğiniz seçimde sandığı tekmelediniz. Ama Allah’tan millet döndü 806 bin tane tekme attı size. Darbelere karşıyız dediniz, 20 Temmuz darbesini tezgâhladınız. KHK cehennemi yarattınız Türkiye’de. Demokrasiyi tabuta koyup son çiviyi çaktınız. Hoş zaten darbecileri yargılıyoruz dediğiniz Kenan Evren’e vazo hediye ettiniz. Böyle bir geçmişiniz var. 15 Temmuz’da biz buradaydık. 15 Temmuz akşamı Meclis’te bugün tankların üstüne çıkma zamanıdır diyen benim. 15 Temmuz’un mirasını yiye yiye tüketemediniz. 15 Temmuz şehitlerinin parası ile de doymadınız.”