Aydınlı şehit Uzman Çavuş Muammer Keskin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Van'daki çığ felaketinde şehit olan Aydınlı Uzman Çavuş Muammer Keskin, Çine Çarşı Cami'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Tören öncesi şehidin annesi Rabia Koca ve eşi Zeynep Keskin Türk bayrağıyla kaplı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin'in acılı eşi Zeynep Keskin'in, "Böylemi gelecektin memleketine? Ben nasıl yaşarım? Açın tabutunu, bir kere daha görsün memleketini” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Şehit Uzman Çavuş Muammer Keskin'in naaşı, Çine Soğancılar Camisinde öğle namazına müteakip Aydın Müftüsü Ercan Aksu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karahayıt İdil Mahalle Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.


Son yolculuğunda binlerce hemşehrisinin yalnız bırakmadığı şehit Uzman Çavuş Muammer Keskin’in cenazesine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Aydın Garnizon Komutanı Per. Albay Durmuş İlhan Başer, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Evrim Karakoz, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, CHP İl Başkanı Ali Çankır, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, askeri erkan, protokol ve vatandaşlar katıldı.