CHP'li büyükşehir belediye başkanları, Adana'da "Bereketli Topraklar Üzerinde - Akıllı Kentlere Doğru" adlı programda bir araya geldi. Toplantıya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da katıldı.

"Bereketli Topraklar Üzerinde - Akıllı Kentlere Doğru" adlı programda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yer aldı. 

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin fotoğraf paylaşan Çerçioğlu, “CHP’li Belediye Başkanları olarak “Bereketli Topraklar Üzerinde Akıllı Kentlere Doğru” temalı Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı’ndayız. Güzel Adana’da gerçekleştirdiğimiz toplantı ile kentlerimize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Akşam saatlerinde toplantıya ilişkin sonuç bildirgesi açıklanacak.