TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, Binali Yıldırım'ın yanına geçebilmek için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ittirdiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan haber ve görüntülere yönelik açıklamada bulunan Savaş, görüntülerin ters açıdan çekildiği, Çerçioğlu’na seslenerek yer vermesi için ricada bulunduğunu belirtti. Savaş yaşanan ana ilişkin yeni bir video paylaştı.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Özlem Çerçioğlu’nu ittirdiği iddialarını yalanlayarak; “Cepheden alınan görüntülerde benim niyetimin ne olduğu da, Özlem Hanımın rahatsız edilmediği de ve dostça yürüyüşümüz de gözükmektedir” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, hakkında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na omuz attığı yönündeki haberlerin ve paylaşımların gerçekten uzak olduğunu paylaştığı görüntüyle yalanladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Devlet terbiyesi almış, uzun yıllar devlete hizmet etmiş biri olarak, aile değerlerimin, siyaset tarzımın, siyaset üslubumun nasıl olduğunu bütün Aydınlı hemşehrilerim bilmektedir.

Aydın’ın hizmete ihtiyacı var, ilin milletvekili olarak parti ayrımı gözetmeden gerek büyükşehir gerek ilçe belediyelerimizin işlerine canla başla koşuyoruz.

Sayın Özlem Çerçioğlu ile yıllardır rakip olarak siyaset yapıyoruz.

Bu güne kadar her ikimiz de Türkiye’ye örnek olacak bir yarış içinde olduk.

Futbol maçı izleyen herkes bilir, bir kamera açısından hakeme kızar ve neden penaltıyı vermedi deriz, pozisyonu doğru gösteren açıyı seyrettiğimizde oyuncunun kendisini nasıl ustaca yere bıraktığını görürüz.

Cepheden alınan görüntülerde benim niyetimin ne olduğu da Özlem Hanımın rahatsız edilmediği de ve dostça yürüyüşümüz de gözükmektedir. Hatta görüntülerin devamında açıkça görülmektedir ki Özlem Hanımın anlamlandıramadığım şekilde uzaklaştığını fark edip, protokol hattına yakınlaşması için davet ettim.

Aklıselim insanların gereksiz gündem oluşturma çabalarına itibar etmeyeceklerini umuyorum"

İŞTE O VİDEO: