MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik, 'Asker karısı gibi ağlanıyor' sözü tartışma yarattı. Sosyal medyada sözlere tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Pehlivan'ın asker eşlerine hakaret ettiğini ileri sürdü.

MHP İncirliova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İncirliova Belediye Meclisinde yaşanan tartışmalar üzerine, Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı eleştirmişti. Göreve geldiği günden beri Aytekin Kaya'nın Milliyetçi-Ülkücü camiaya saldırdığını söyleye söyleyen Pehlivan, "Etmiş olduğu hareketleri tüm kanuni haklarımız saklı kalmak şartıyla misliyle kendisine iade ediyoruz. Haddini bilsin, ağzından çıkanı kulağı duysun. Bu da kendisine son ihtarımız. Bundan sonra biz de aynı şekilde kendisine tepki göstereceğiz. Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde" dedi. 
Pehlivan'ın "Asker karısı gibi ağlıyor" sözleri tartışma yarattı. Sosyal medya hesaplarından tepki gösteren vatandaşlar, Pehlivan'ın asker eşlerine hakaret ettiğini ileri sürdü.
Ekşi Sözlük'te "asker karısı gibi ağlanıyor" başlığıyla açılan konuda, "Seni de bir gün ağlatsınlar da acı neymiş anla" ifadeleri kullanıldı. 
Pehlivan'ın sözlerini twitterda paylaşan bazı kullanıcılar da "Bu lafı üzerine şehit ve gazi annelerinin derhal devreye girip bu şahıs hakkında şikayet oluşturması gerekiyor!" dedi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR: