Koçarlı’da yıllardır eşi adına okul yaptırmak isteyen hayırsever Mehmet Küçük’ün hayali gerçek oluyor. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve hayırsever Mehmet Küçük arasında imzalanan yapım protokolü ile Koçarlı’ya  İmam Hatip Ortaokulu kazandırılacak.

Geçen haftalarda Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret ederek bu talebini dile getiren hayırsever Mehmet Küçük, okulun yapılması planlanan alan ile ilgili Kaplan ile yerinde incelemeler gerçekleştirmişti. Küçük, en kısa sürede gerekli çalışmaların başlatılması için ricada bulunmuştu. 
Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu, Kaplan’ın da desteğiyle yüzde 51’i hayırsever Küçük tarafından, geri kalanı Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden yapılacak. Yapım protokolü ile mutluluğunu ifade eden Mehmet Küçük “Hayalimi gerçekleştirmemde bana destek olan Belediye Başkanımız Nedim Kaplan’a, Milli Eğitim Bakanımıza, Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş ve Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy’a teşekkür ediyorum” dedi.