Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Yaşar Akçaköse’nin işletme sahibi olduğu Köseoğlu Fit Club, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Efeler’de yaklaşık 20 yıldır Köseoğlu Spor Kulübü Spor Salonu’nu işleten Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Yaşar Akçaköse, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla salonunu taşıdı.  Meşrutiyet Mahallesi Batı Gazi Bulvarı’ndaki spor salonu, Mesudiye Mahallesi Batı Gazi Bulvarı’na taşındı.  Akçaköse Salonun ismini de değiştirerek Köseoğlu Fit Club oldu.

Yeni yerin kokteylli açılış törenine vatandaşlar da ilgi gösterirken, Akçaköse antrenörleri ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. 

“SAYILARININ ARTMASI GEREKİYOR”

Açılış konuşmasını yapan Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Rıdvan Eşin “Yaşar Akçaköse hocam, yine harikalar oluşturdu. Sağ olsun kendisi Aydın spor camiasının bilinen, sevilen yüzlerinden birisidir. Hakemlik ve antrenörlük kariyeri var. Şu ana kadar da Aydın’da yüzlerce sporcu, yüzlerce hakem, yüzlerce antrenör yetiştirdi. Bundan dolayı öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Rabbim daha nice sporcular yetiştirmesini nasip etsin inşallah. Bugün itibariyle de burada çok güzel bir salonu faaliyete geçiriyor. Aydın’da bu ve bunun gibi müteşebbis kardeşlerimizin de sayısının artmasının gerektiğinin her zaman altını çiziyoruz. İstihdam oluşturan, iş yeri açarak gençlere hem spor noktasında hem istihdam noktasında önlerini açan bu gibi dostlarımızı canı gönülden tekrar tebrik ediyorum, kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını Allah’tan diliyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERE KAMPANYA

Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için salonunu taşıdığını kaydeden Köseoğlu Fit Club sahibi Yaşar Akçaköse, “Spor salonu malzemelerimizi sıfırdan aldık. 400 metrekare spor salonumuzda Aydınlılara daha iyi hizmet vereceğiz. Karate, fitness, pilates ve çocuk jimnastiği eğitimleriyle hizmet edeceğiz. 09.00 ile 22:30 saatleri arasında üyelerimiz salonumuzdan hizmet alacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir kampanya yaptık. Üç ay üye kaydı yaptıran öğretmenlerimize bir ay üyelik bizden olacak. Tüm Aydın halkını spor salonumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, okunan dualarla açılışa geçildi. İşadamı Rıdvan Eşin, işletme sahibi Yaşar Akçaköse ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış sonrasında davetliler salonu gezdi.