Koçarlı, “TUBİAYDIN 2020 Bilim Şenliği” projesi için birlik oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, İlçe Emniyet Amiri Törehan Mollaoğulları ve Koçarlı Birlik A.Ş Başkanı İlker Aşkın, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret ederek işbirliği protokolünü imzaladı.

Geçen yıllarda yürüttüğü TUBİTAK 4006 Bilim Şenliğinde hazırladığı projelerle yüzde yüz başarı elde eden Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje ekibi TUBİTAK  4007,  “TUBİAYDIN 2020 Bilim Şenliği” için hazırlanıyor.

Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, okulların katılımıyla hazırlanan TUBİTAK 4007 “Koçarlı Eğitim 4.0 ile Ufkunu Genişletiyor Bilim Şenliği” projesi için Koçarlı Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koçarlı Birlik Öğrenci Personel Turizm Yönetim Kurulu arasında bir protokol imzalandı.

Eğitimin her alanında çalışmaların destekçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan,  “Her projenin, her etkinliğin arkasındayız. Yeter ki ilçemiz öğrencileri başarılı olmak için azim göstersin, Nedim Kaplan başarı amacı ile çıkılan her yolda destekçidir” dedi.