Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği(KEBUDER), Ramazan Ayı nedeniyle "İhtiyaç sahibi 1 kapıya 1 kumanya da senden olsun" kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 320 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayı boyunca yardım kolisi dağıtıldı. Ayrıca 200 çocuğa harçlık ve şeker dağıtılırken, sokakta karşılaşılan canlılarda unutulmadı.

KEBUDER tarafından Ramazan ayı nedeniyle yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine 320 yardım kolisi ulaştırılırken, çocuklara da şeker ve harçlık dağıtılarak bayram sevinci ortak olundu.

Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği(KEBUDER) Başkanı Fatih Esmek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği olarak başlattığımız  "İhtiyaç sahibi 1 kapıya 1 kumanya da senden olsun" kampanyamız bu sene çok verimliydi.
Hayırsever vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı gıda kolileri ve alışveriş çeklerini titizlikle tespit ettiğimiz gerçek ihtiyaç sahibi olan 320 ailemize Ramazan ayı boyunca dağıtımlarını gerçekleştirdik. Sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde ise Kaymakamlığımızdan gerekli izinlerimizi aldık.
Çocuklarımızın evde kaldığı bayram şekerlerini ve harçlıklarını biriktiremediği bu bayramda ise, bu geleneğimizi sürdürmek için bayramımızın birinci ve ikinci gününde köy köy sokak sokak gezerek bizler çocuklarımıza ulaştık ve 200 çocuğumuzun bayram sevincine ortak olduk, harçlıklarını ve şekerlerini dağıttık.Dağıtımlarımızı yaparken sokaklarda karşılaştığımız canlılarımızı da unutmadık.
Ramazan Ayı boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Kucaklaşmalarımızı ertelemediğimiz bayramlarda buluşmak ümidiyle sevgi ve saygılarımı sunarım."