Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği(KEBUDER), 23 Nisan'ın 100.yılında başlattığı '100 çocuğa 100 oyuncak kampanyasını tamamladı. Akıl ve Zeka oyunlarının yer aldığı sürpriz hediyeler, çocuklara ulaştırıldı.

KEBUDER tarafından 23 Nisan'ın 100 yılı için başlatılan '100 Çocuğa 100 Oyuncak' kampanyası, çocuklara dağıtılan akıl ve zeka oyunları oyuncaklarıyla tamamlandı. Proje kapsamında Çocuk Evleri Sitesinde yaşan 0-12 yaş arası 30 çocuğa da hediyeler ulaştırıldı. Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği tarafından hazırlanan akıl ve zeka oyunlarından oluşan hediyeler, çocuklara ulaştırıldı. Karşılaştıkları sürpriz hediyeler karşısında sevinen çocukların mutluluğu fotoğraflara yansıdı.

Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği(KEBUDER) Başkanı Fatih Esmek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncaklarımızın paketlemesini hijyenik koşullarda yaptık. İlk önce Çocuk Evleri Sitesine ziyarette bulunduk ve orada kalan çocuklarımızın oyuncaklarını Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sibel Sarıözüm Hanımefendiye teslim ettik. 22 ve 23 Nisan'da "sokağa çıkma yasağı olduğundan dolayı Aydın Valiliğimizden gerekli izinlerimizi aldık" çocuklarımıza ulaştık ve oyuncaklarını teslim ettik. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm olmamıza vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Bu arada mübarek Ramazan ayımızın üçüncü günündeyiz. Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de "ihtiyaç sahibi her 1 kapıya 1 kumanya da senden olsun" kampanyamız bu senede devam ediyor. Ramazan ayımızın ilk haftasında kolililerimizi toplayıp ikinci hafta da ise dağıtımlarını gerçekleştireceğiz. Geçen yıl 138 ailemize gıda kolilerimizi dağıtmıştık, inşallah bu sene daha fazla ailelerimize ulaşmak nasip olur. Bizlere gıda paketi göndermek isteyen vatandaşlarımız Derneğimizin sosyal medya hesaplarından tarafımıza ulaşabilirler".