Aydın Genç İşadamları Derneği(AYGİAD)'nin bağlı bulunduğu Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu(GESİFED) Aydın, Denizli ve Muğla'nın sorunlarını masaya yatıracak. İlk toplantının teması olarak Aydın-Denizli Otoyol yatırımı gündem maddesi olarak belirlenerek, Denizli'nin AK Parti, CHP, İYİ Parti'li vekilleriyle görüşme gerçekleştirildi. 

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu(GESİFED) Aydın, Denizli ve Muğla'nın sorunlarının çözümü için çalışma başlattı. Güney Ege Bölgesinin sorunlarıyla ilgili AK Parti, CHP ve İYİ Parti milletvekilleriyle birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için bölgesel işbirliğinin geliştireleceği öğrenildi. GESİFED'in ilk toplantı maddesinin Aydın-Denizli otobanı yatırımı ve beraberindeki 3 ilin diğer sorunları masaya yatırıldı. Aydın'ın sorunlarıyla ilgili yapılacak toplantılarda Aydın'ı AYGİAD Aydın İl Başkanı Utku Uyanık temsil edecek.  

GESİFED tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Federasyonumuz, etki çevresinde bulunan Denizli-Aydın-Muğla’nın sorun ve beklentilerini yakın takibe almış, illerin milletvekilleri ile online dizi toplantılar başlatmış, Güney Ege Bölgesinin çözüm bekleyen sorunları konusunda vekillerimiz ile karşılıklı fikir-görüş alıverişinde bulunmayı ve iş dünyası ile vekiller arasında bölgesel bir işbirliği başlatmayı amaçlamıştır.

Bu amaç ile ilk toplantımız Denizli'nin AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'ye mensup milletvekilleri ile gerçekleşmiştir. 

İlk toplantımızın ana teması AYDIN-DENİZLİ arası Otoban yatırımı ve beraberinde üç ilin önemli diğer sorunları olmuştur.

İlk dizi toplantılar sonucundaki bilgileri ve görüşlerimizi, federasyonumuzun lobiciliğini ve bölge taleplerinin yerine gelmesini kuvvetlendireceğine inandığımız, 4. kuvvet medyanın siz değerli mensuplarıyla paylaşmak, sizlerle sohbet etmek isteriz.

Bu amaçla 05.06.2020 Cuma günü 16.00-17.00 saatleri arasında zoom uygulaması üzerinden gerçekleştireceğimiz online basın toplantısında, federasyon yönetim kurulu olarak, sizi aramızda görmekten memnuniyet duyacağız"