TBMM’de görev yapan deneyimli muhabir Murat Polat, parlamentoda görev yapan milletvekillerinin karnesini çıkardı. Mustafa Savaş’ın çalışmalarıyla dikkat çektiğini ifade eden Polat, “Kendisi Aydın’da özellikle istihdama katkı sağlamak için yaptığı çalışmalarla bilinen ve kendi şehrinde sevilen bir milletvekili olarak biliniyor” dedi.

Güçlü Anadolu Gazetesi’ne demeç veren parlamentonun deneyimli gazeteci-yazarı Murat Polat, 2019 yılının başarılı vekillerinin karnesini çıkardı.

27’nci dönem milletvekillerini değerlendiren deneyimli parlamento muhabiri Murat Polat en sevilen ve en çok çalışan, Genel Kurul çalışmalarını aksatmayan milletvekillerini sıraladı.

MUSTAFA SAVAŞ MEMLEKETİ AYDIN’A SAHİP ÇIKIYOR

Polat , “Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Trabzon Milletvekili Salih Cora, İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve Muhammet Müfit Aydın, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş partilerine önemli katkı sunuyorlar” dedi.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’la ilgili değerlendirme yapan Polat, şu ifadeleri kullandı:

“Milletvekilleri tüm Türkiye’ye hizmet etmek için seçiliyorken seçildikleri ile verdikleri önemle de ayrıca ön plana çıkıyorlar. Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da bu isimlerden. Kendisi, Aydın’da özellikle istihdama katkı sağlamak için yaptığı çalışmalarla bilinen ve kendi şehrinde sevilen bir milletvekili olarak biliniyor.”