Efeler’de ağılda bulunamayınca çalındığı düşünülen 210 koyun, polis ekiplerini alarma geçirdi. Şehrin tüm giriş ve çıkışlarını denetim altına alan ekipler, koyunların çobanların babası tarafından otlatmaya götürüldüğü öğrenince normale döndü. 
Edinilen bilgiye göre; Efeler’de yaşayan ve çobanlık yaparak geçimini sağlayan bir ailenin çocukları, koyunları gütmek için Aydın-Denizli Çevre Bulvarı üzerindeki ağıla gidince adeta şok yaşadı. 210 adet koyunu yerinde bulamayan genç çobanlar, mallarının çalındığını belirterek polisten yardım istedi. 
Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, Aydın’ın tüm çıkışlarını kontrol altına alıp, Muğla, Denizli ve İzmir istikametine çıkış yapan tüm kamyon ve kamyonetleri kontrole alarak bir yandan da güvenlik kameralarını incelemeye başladı.

GERÇEK DAHA SONRA ORTAYA ÇIKTI

Tüm mal varlıkları olan 210 adetten oluşan koyunlarının çalındığını düşünen genç çobanlar, üzüntüyle yakınlarını da arayınca gerçek ortaya çıktı. Yorgun düştükleri için erken saatte uyanamayan oğullarından habersiz, babalarının koyunları gütmeye götürdüğü ortaya çıkınca genç çobanlar rahat bir nefes aldı.