Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Pazar günü ilçede düzenlenecek deve güreşinde esnafın ücretsiz satış yapabileceğini duyurdu.

Çine’de belediyenin katkılarıyla Deve Güreşleri ve Devecilik Kültürü Derneği himayesinde 16 Şubat Pazar günü 32’nci Deve Güreşleri Festivali düzenlenecek. Festival öncesi hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, esnafa müjdeli bir haber verdi.

Dinçer, ülkedeki ekonomik sıkıntıları göz önüne alarak ilçe esnafının güreşlerde ücretsiz satış yapabilmesi için karar aldıklarını belirtti.

Kararı sevinçle karşılayan Çine esnafı, Dinçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer teşekkür ziyaretinde;  “Her zaman olduğu gibi esnafımızın ayakta kalması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Satış yapmak isteyen esnafımız, 15 Şubat Cumartesi günü saat 17:00’a kadar Zabıta Amirliğine müracaat ederek isimleri yazdırabilirler” dedi.

Dinçer, sözlerinin devamında Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Çineli Muammer Keskin için güreşlerde davul zurna çalınmayacağını belirtti.

Dernek Başkanı Mevlüt Toker de; Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e ve Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini, güreşlerin kadın ve çocuklara ücretsiz olacağını söyledi.