23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Bütün Çineli hemşerilerimi İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okumak için balkonlara davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çine Belediye Başkanı Dinçer yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Cumhuriyetinin temeli olan ve ulusumuzun iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağan etiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100ncü yılını kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi, egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu tarihimize altın harflerle yazdırmıştır. Vücudumuz için kalbimiz ne kadar önemliyse, Türkiye Cumhuriyeti için Büyük Millet Meclisi o kadar önemlidir.

Dünyaya etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele kapsamında çocuklarımız bayramlarını bu sene evlerinde kutlayacaklar. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız olan bu zor günlerde, salgın tedbirlerini bırakmadan bayramımızın her zamankinden daha büyük bir coşkuyla kutlanmasını diliyorum. Sevgili çocuklarımız; biliyoruz ki çok sıkıldınız, fakat bu günleri de geride bırakacağız ve birbirimize doyasıya sarılacağız. Bu yüzden sizlerden biraz daha sabır istiyorum. Bu günleri en kısa sürede atlatarak bayramlarımızı hep birlikte sokaklarda caddelerde ve statlarda coşkuyla kutlayacağız. 23 Nisan akşamı da bütün Çineli hemşerilerimi İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan okumak için balkonlara davet ediyorum.

Büyük özveri ile evlerinde kalan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele arkadaşları tarafından kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım".