Söke’de okullarda çalıştırılacak temizlik görevlileri için MHP İlçe Başkanlığından atılan mesaja, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül tepki gösterdi. Bülbül, “Burada yapılan kayırmacı anlayıştır” dedi. 

MHP Söke İlçe Başkanlığı’nın partililere gönderdiği ‘iş başvurusu için ilçe binasına başvurabilirsiniz’ mesajına CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’den tepki geldi. 
MHP tarafından üyelerine atılan mesajın kabul edilemez olduğunu belirten Bülbül, “MHP ilçe başkanlığı ne zamandır İşkur görevi yapıyor? Eğer mesele sadece üyeleri iş için bilgilendirmek olsaydı, mesele iş, aş önceliği olsaydı başvuru adresi MHP olmazdı” diye konuştu. 
“LİYAKATİ BİTİRDİLER”
MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın’ın ‘Üyelerimize TYP alımlarını haberdar etmek, yardımcı olmak amacıyla mesaj attık’ açıklamasının samimi olmadığını söyleyen Bülbül, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Burada yapılan kayırmacı anlayıştır. Kısaca torpilin yeni adı artık referans olmuş, vatandaş referansı olmadan iş bulamayacak halde getirilmiştir. Devletin kademelerinde liyakati bitirdiler. Parti devleti kurmak için her kademeye partizanlarını yerleştirdiler. Şimdi sıra diğer iş gruplarına geldi anlaşılan. Ülkede iş, aş sıkıntısı, iktidar ve onun ortağı parti yüzünden var. Bugün ekonomik krizin tam da ortasındaysak bu yanlış politikalar ve yandaşa peşkeş çekilenler yüzündendir.”