Bir süredir Kaymakam Vekili tarafından idare edilen Bozdoğan Kaymakamlığına asaleten atama yapıldı. Adem Can’dan boşalan koltuğu Konya’nın Halkapınar ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Yasin Ardıç devraldı.

Bozdoğan'ın yeni kaymakamı belli oldu. Van’ın Çaldıran ilçesine atanan Adem Can’dan boşalan koltuğa 105. Kaymakamlık Kararnamesi ile Konya’nın Halkapınar ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Yasin Ardıç getirildi. Ardıç’ın önümüzdeki günlerde ilçeye gelerek göreve başlaması bekleniyor.

YASİN ARDIÇ KİMDİR?
1994 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde dünyaya gelen Yasin Ardıç, İlkokul ve ortaokulu Adıyaman’da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Ardıç, 2016’da fakülteyi ve bölümü birincilikle bitirdi. 2017’de Çorum Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirleri sınıfına mensup oldu. İzmit, Oltu ve Denizli’nin Bozkurt İlçelerinde görev yaptıktan sonra 12 Mart 2018 tarihinde Konya’nın Halkapınar ilçesine Kaymakam Vekili olarak atandı