Çine’de yaşayan Aydın Yaşar’ın evine uzanan telefon ve internet kabloları, çimento kamyonunun direği parçalaması sonucu kullanılamaz hale geldi. Firmanın yaklaşık bir aydır arızayı gidermediğini ve hizmetlerden faydalanamadığı halde evine fatura gönderildiğini söyleyen Yaşar, ‘Ben bu parayı neden ödüyorum?’ dedi.       

Çine’ye bağlı Hallaçlar Mahallesi 76 Sokak’ta yaşayan Aydın Yaşar’ın evine uzanan telefon ve internet kabloları, çimento kamyonunun direği parçalaması sonucu koptu. İlgili kurumu arayarak durumu anlatan Yaşar’a sorunun kısa sürede çözüleceği söylendi ancak buna rağmen arızası giderilmedi. Firmayı defalarca arayan Yaşar, her seferinde ‘Sorun giderildi’ denilmesine rağmen internet ve ev telefonunu kullanamadı.

Bunun üzerine CİMER’e şikayette bulunan Yaşar’a arızanın en geç iki ay içinde giderileceği belirtildi.

KULLANMADIĞI HİZMETİN FATURASI GELDİ

Kabloların yapılacağı günü bekleyen Yaşar, evine gelen telefon ve internet faturasını görünce adeta şok yaşadı. Yaklaşık bir aydır kullanamadığı hizmetlerin borcunu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Yaşar, “Benim arızam giderilmedi. Bu nedenle 20-25 gündür bu hizmetleri kullanamıyorum. Ben bu faturayı neden ödeyeyim?” diyerek yetkililerden mağduriyetinin giderilmesini istedi.