Efeler’de anahtarcı ve çilingirci ustası Sercan Durmaz, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlar için örnek bir davranışa imza attı. Dükkanının numarasını paylaşan Durmaz, yaşlıların ihtiyaçlarını ücretsiz evlerine teslim edeceğini söyledi.

Efeler’e bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Durmaz Anahtar sahibi Sercan Durmaz, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara destek olmak istediğini açıkladı. Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğini ifade ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Durmaz, yaşlı vatandaşların 0256 212 10 70 numarasını arayarak ihtiyaçlarını iletebileceğini söyledi.

65 üstü kişilerin evlerine ücretsiz ihtiyaçlarını teslim edeceğini söyleyen Durmaz, “Zor bir dönemden geçiyoruz ancak bu günler geçici. Bu süreçte özellikle yaşlılarımıza el birliğiyle destek olmalıyız. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dükkanı arayıp bildirmeleri halinde evlerine götürebilirim. Bir nebze onlara yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere” diye konuştu.